ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ

Άστρος | Συγκεντρώθηκε η ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας

  Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση στο πλαίσιο της  Πανελλαδικής Δράσης Συγκέντρωσης Ειδών Πρώτης Ανάγκης και σε συνεργασία την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων συμμετείχαν στη δράση αυτή συγκεντρώνοντας είδη για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία.

  Οι συμπολίτες μας για άλλη μια φορά ένωσαν τις δυνάμεις τους και ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόσκληση για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας με στόχο τη στήριξη των πληγέντων της πρωτοφανούς τραγωδίας που έπληξε την Τουρκία και τη Συρία, κατά τους πρόσφατους καταστροφικούς σεισμούς.

  Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για τη συμμετοχή του κόσμου στη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμοπαθείς γειτονικούς λαούς. Στεκόμαστε όλοι δίπλα στους δοκιμαζόμενους λαούς που ζουν μία από τις πιο μαύρες στιγμές της ιστορίας τους. Η σκέψη μας είναι κοντά σε όσους πλήττονται από την τεράστια καταστροφή. Για άλλη μια φορά στείλαμε, έμπρακτα, το μήνυμα της αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς και του σεβασμού στον συνάνθρωπό μας».

  Related Articles

  Αφήστε μια απάντηση

  Back to top button