ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Έναρξη δωρεάν μαθημάτων της Φιλαρμονικής του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Η Φιλαρμονική του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας ξεκινά τα μαθήματά της για τη νέα σεζόν.

Προσκαλούμε όλα τα νέα παιδιά από επτά ετών και άνω καθώς και τους ενήλικες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν και να εγγραφούν στα μαθήματα.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο ισόγειο του Ιδρύματος Ζαφείρη κάθε Παρασκευή και Σάββατο σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες των παιδιών.

Υπενθυμίζεται ότι η εκμάθηση οργάνων και η συμμετοχή στην φιλαρμονική είναι δωρεάν.

Στόχος της Φιλαρμονικής είναι μέσα από την μουσική να συμβάλλει στην καλλιέργεια του χαρακτήρα των παιδιών, να ενισχύσει το συλλογικό πνεύμα και να ωθήσει τα νέα παιδιά στην ενεργό δράση των κοινωνικών και πολιτιστικών δρώμενων.

Για επιπλέον πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Μαέστρο κ. Παναγιώτη Αρφάνη, τηλέφωνο επικοινωνίας: 6981479289

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας δήλωσε: «Για άλλη μια χρονιά συνεχίζονται τα δωρεάν μαθήματα της Φιλαρμονικής του Δήμου μας. Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να εγγραφούν και να μπουν στον μαγικό χώρο της μουσικής.

Μέσα από την μουσική ενισχύεται το ομαδικό και συλλογικό πνεύμα. Στόχος μας είναι να εμπλουτίσουμε την ομάδα της Φιλαρμονικής με νέα παιδιά και να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι των πολιτιστικών δρώμενων του Δήμου μας».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button