ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ένα «ταξίδι» αφιερωμένο στη Δέσποινα ο ετήσιος περίπατος του Make a Wish Ελλάδος

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) γιορτάζει στις 29 Απριλίου την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής με τον καθιερωμένο ετήσιο περίπατο Walk for Wishes στο κέντρο της Αθήνας. Όπως κάθε χρόνο, εθελοντές, οικογένειες ευχής και φίλοι του οργανισμού, θα περπατήσουν στα βήματα της πρώτης ευχής, αυτής του Chris, φορώντας κάτι μπλε, και θα γιορτάσουν την επέτειο των 43 ετών του παγκόσμιου οργανισμού, σε «παραδοσιακό» ρυθμό.

Οι νεράιδες και τα ξωτικά ετοιμάζουν μία μεγάλη έκπληξη για τον εορτασμό της ημέρας με πρωταγωνίστρια ένα παιδί ευχής, τη Δέσποινα. Η Βορειοελλαδίτισσα Δέσποινα έχει μεγάλη αγάπη στην Κρήτη. Στον τόπο, την κουλτούρα, τα ήθη και έθιμα και ειδικότερα στις μελωδίες και στους χορούς της. Παρά τους κινητικούς της περιορισμούς, όταν ακούει κρητική μουσική, είναι αδύνατον να μη χορέψει!

Ο περίπατος θα έχει αφετηρία τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου (ύψος του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού) με ώρα συγκέντρωσης μεταξύ 19:00 – 19:30, και με προορισμό την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Οι εκπλήξεις που θα περιμένουν τη Δέσποινα, αλλά και όλους τους συμμετέχοντες – μικρούς και μεγάλους – θα είναι πολλές. Χοροί, τραγούδια, φωτογραφήσεις με σούπερ ήρωες, φωταγώγηση της Τεχνόπολης σε μπλε αποχρώσεις, μα κυρίως η προσφορά μιας αξέχαστης εμπειρίας στη Δέσποινα.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων με την πολύτιμη υποστήριξη της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων. Το «εναρκτήριο λάκτισμα» του φετινού περιπάτου θα δοθεί από την ίδια τη Δέσποινα, με συμπρωταγωνιστές και συνοδοιπόρους της, όλα τα παιδιά ευχής και δη όσα αντιμετωπίζουν κινητικούς περιορισμούς. Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους.

Η 29η Απριλίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Ευχής. Η ημέρα αυτή γιορτάζεται σε 50 χώρες σε όλον τον κόσμο με διάφορες δράσεις, φωταγωγώντας σημαντικά μνημεία σε μπλε αποχρώσεις και διαδίδοντας το όραμα του οργανισμού. Στην Ελλάδα, στην μπλε φωταγώγηση συμμετέχουν περισσότεροι από 65 Δήμοι ανά τη χώρα.

ΠΗΓΗ: ertnews

Related Articles

Back to top button