ΑΘΛΗΤΙΚΑΑΡΚΑΔΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας Τρίπολης: Επιστροφή Αλάγκμπε – πώληση Ατζουλά

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ Τρίπολης ανακοίνωσε την επιστροφή του Αλάγκμπε αλλά και την πώληση του Αντζουλά στην Ούιπεστ διατηρώντας ποσοστό μεταπώλησης.

Η ανακοίνωση για Αντζουλά:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, Γιώργου Αντζουλά στην ομάδα της Ουγγαρίας, Újpest FC. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή.

Ευχόμαστε στον Γιώργο Αντζουλά κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του και αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά που ακόμη ένα παιδί που προέρχεται από τις Ακαδημίες του συλλόγου μας θα αγωνίζεται σε πρωτάθλημα του εξωτερικού.

Η ανακοίνωση για Αλάγκμπε

Ο ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την επιστροφή του ποδοσφαιριστή, Oluwatobiloba Adefunyibomi Alagbe, στην ομάδα μας, μετά τον δανεισμό του στην ομάδα του Λουξεμβούργου, Progrès Niederkorn.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ

“Νιώθω πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου στο δυναμικό του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες της ομάδας, τη διοίκηση και το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Επιστρέφω στον ΑΣΤΕΡΑ έχοντας γεμίσει με νέες ποδοσφαιρικές εμπειρίες και με την υπόσχεση ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα όποτε με χρειαστεί. Αισθάνομαι ότι για εμένα μια νέα πρόκληση μόλις ξεκίνησε”.

ertnews.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button