ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παρών στην επιστημονική ημερίδα “Beyond Football Conference 2023”

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, Δημήτρης Κενές εκπροσώπησε την ομάδα της Αρκαδίας στην επιστημονική ημερίδα “Beyond Football Conference 2023”, η οποία διεξήχθη στην Σπάρτη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Δημήτρης Κενές εκπροσώπησε την ομάδα μας στην επιστημονική ημερίδα “Beyond Football Conference 2023”, η οποία διεξήχθη στην Σπάρτη και διοργανώθηκε από το iSportMnagement Lab, την επιστημονική ομάδα Beyond Sports και τον Σύλλογο Φοιτητών Τ.Ο.Δ.Α. Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Ο κ. Κενές στην ομιλία του στους φοιτητές του τμήματος αναφέρθηκε στον Ρόλο των Ακαδημιών στο Σύγχρονο Ποδόσφαιρο, καθώς και στην Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα, δύο τομείς στους οποίους ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ξεχωρίζει σε ολόκληρη τη διαδρομή του.

Οι θεματικοί άξονες της εκδήλωσης ήταν:

– Ηγεσία στο ποδόσφαιρο
– Η θέση της γυναίκας στο ποδόσφαιρο
– Απαραίτητες δεξιότητες των εργαζομένων
– Ποδοσφαιρικές ακαδημίες
– Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη των Ποδοσφαιρικών Συλλόγων

Την επιστημονική ημερίδα, χαιρέτησαν κατά την έναρξη:

– ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Καθηγητής κ. Αθανάσιος Κατσής
– ο Βουλευτής Λακωνίας, κ. Σταύρος Αραχωβίτης
– ο Βουλευτής Λακωνίας, κ. Νεοκλής Κρητικός
– ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, κ. Θεόδωρος Βερούτης
– ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας, κ. Παναγιώτης Καρράς
– ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Καθηγητής κ. Γεώργιος Κυπραίος
– o τέως Αντιδήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος
– ο Διευθυντής του Εργαστηρίου Isportmanagement Lab και μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Καθηγητής κ. Παναγιώτης Αλεξόπουλος
– η Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, κα Χρυσοβαλάντου Μέρμηγκα
– η επιστημονική ομάδα “Beyond Sports”, κ. Δημήτριος Κοθρούλας, κα Πέπη Μιχαλιτσιάνου και η κα Κωνσταντίνα Μαγγίνα.

Στην επιστημονική ημερίδα συμμετείχαν με ομιλία-παρουσίαση:

– o Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, κ. Δημήτριος Κενές με θέμα «Ο ρόλος των Ακαδημιών στο σύγχρονο ποδόσφαιρο: Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα».
– ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ, κ. Ηλίας Πουρσανίδης με θέμα «Η σημασία των ακαδημιών στην ανάπτυξη των ποδοσφαιρικών συλλόγων»
– ο επικεφαλής του Τμήματος Εισιτηρίων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ 2022, κ. Θάνος Τριανταφυλλίδης με θέμα «Μία εκ των έσω εξιστόρηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ»
– η Α’ Αντιπρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών, Αναπληρώτρια Πρόεδρος της Super League, κα Κάτια Κοξένογλου με θέμα «Από τις Επιχειρήσεις στον Αθλητισμό: η Ηγέτιδα του 21ου Αιώνα»
– Ο Επιχειρησιακός Διευθυντής & Μέλος Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Σπύρος Βλάχος με θέμα «Ηγεσία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο: You are all Leaders!»
– ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, κ. Αγησίλαος Τουμαζάτος με θέμα «Strategy and Leadership in Modern Football».

ertnews.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button