ΑΡΚΑΔΙΑΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βλάσης στο Best: «Η Αρκαδία οδηγός για όλη την Πελοπόννησο. Φάρος για τους όμορους νομούς»

Στην τηλεόραση του Best φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας και πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κώστας Βλάσης.

Ο κ. Βλάσης απάντησε σε ερωτήματα του Θέμη Κανελλόπουλου.

Μίλησε για την κρισιμότητα των εκλογών και είπε ότι η Κυβέρνηση της ΝΔ μιλά με τα έργα της. Αναφέρθηκε επίσης στην αναγκαιότητα για σταθερότητα στη χώρα και όχι για επιστροφή σε μία χώρα με κλειστές τράπεζες.

Κατόπιν, ο κ. Βλάσης μίλησε για τη θητεία του ως Υφυπουργός Εξωτερικών, εξηγώντας ότι οι Έλληνες του εξωτερικού ζητούν σταθερότητα για να έρθουν νέες επενδύσεις με σταθερές θέσεις εργασίας.

«Δεν πρόκειται να κάνουμε κάτι που είναι εκτός δημοσιονομικών. Έχουμε κοστολογημένο πρόγραμμα» σημείωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι σε αυτή τη θητεία η ΝΔ μείωσε πάνω από 50 φόρους.

Όσον αφορά την Αρκαδία, είπε ότι η λύση είναι οι περισσότερες επενδύσεις. Οι επενδύσεις ανοίγουν θέσεις εργασίας.


«Είμαι υπερήφανος που ήρθαν μεγάλες επενδύσεις στην Αρκαδία. Τους έγινε στενός κορσές για να έρθουν κάποιοι επιχειρηματίες στο νομό Αρκαδίας. Έρχεται και ο κ. Δέμος και ο κ. Τρύφων ήρθαν να επενδύσουν στη ΒΙΠΕ Τρίπολης. Σε βάθος τετραετίας δεν θα πιστεύουν στα μάτια, με αυτό που θα γίνει στην Αρκαδία.

Άλλες δύο φαρμακοβιομηχανίες είναι έτοιμες να έρθουν στην Τρίπολη. Προσπαθούμε να μετατρέψουμε την Τρίπολη σε ένα ευρωπαϊκό φαρμακευτικό hub. Το μεγάλο ρόλο έπαιξε ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την ίδια ώρα, η Μεγαλόπολη και η Τρίπολη αποκτούν φυσικό αέριο, οι πρώτες πόλεις στην Πελοπόννησο. Κερδίζουν και τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις.

Λύσαμε το πρόβλημα με τα ασθενοφόρα, χρειάζονται μικρές προσθήκες σε οδηγούς για 24ωρη λειτουργία. Στο Παναρκαδικό νοσοκομείο έγινα τόσες προσλήψεις που δεν έγιναν τα τελευταία χρόνια. Το μεγάλο πρόβλημα είναι στους ακτινολόγους. Πρέπει να βρούμε τρόπο να κινητροδοτούμε κάποιους να έρθουν εδώ.

Στην Μεγαλόπολη, είναι τυχερή μέσα στην ατυχία της. Ό,τι λειτουργούσε προ του 2019, λειτουργεί και τώρα. Με αυτή την παράταση στην απολιγνιτοποίηση, έχουμε το χρόνο να προετοιμαστούμε καλύτερα. Να βρούμε εκτάσεις για Βιομηχανικό  Πάρκο. Αυτό είναι το κλειδί. Υπάρχουν έτοιμες επενδύσεις. Η επόμενη 5ετία είναι πολύ σημαντική. Η θα αναπτυχθεί ή θα βουλιάξει.»

Στο τέλος, το μήνυμά του ήταν ότι είναι πάντα δίπλα στους Αρκάδες. «Με τα έργα μας μπορούμε να κάνουμε την Αρκαδία, οδηγός για όλη την Πελοπόννησο, φάρος για τους άλλους νομούς».

Related Articles

Back to top button