ΑΡΚΑΔΙΑ

Βλάσης: “Συνεπείς για ακόμη μία φορά στις δεσμεύσεις μας – Αποζημιώνονται οι καλλιεργητές καστάνου και μήλων της Αρκαδίας!”

Ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης σημειώνει … “Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ανακοίνωσε την αποστολή στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή της αναγγελίας χορήγησης κρατικής ενίσχυσης για αποζημίωση των καλλιεργειών που αφορούν, μεταξύ άλλων, στα κάστανα και στα μήλα.

Οι καστανοπαραγωγοί της Αρκαδίας μας, που αντιμετώπισαν σημαντικά προβλήματα λόγω ασθενειών, αλλά και μη διάθεσης του προϊόντος τους θα ενισχυθούν με 150€ ανά στρέμμα, ενώ οι παραγωγοί μήλων θα ενισχυθούν κλιμακωτά με 250€-300€ ανά στρέμμα βάσει του αξιολογημένου ζημιογόνου αποτελέσματος.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Γεωργαντά για την άριστη συνεργασία που είχαμε για να επιλύσουμε το ζήτημα των αποζημιώσεων, αλλά και γιατί η πόρτα του ήταν πάντα ανοιχτή προκειμένου να ενημερωθεί από τους ίδιους τους παραγωγούς.

Η κυβέρνησή μας αποδεικνύει για ακόμη μία φορά στην πράξη ότι αφουγκράζεται τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας και φροντίζει να δίνει λύσεις στα προβλήματα των πολιτών!”

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button