ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

“Γαστρονόμος” | 1ο βραβείο παραγωγής ελιάς στη Γεωργία Ζέρβα για τις χονδροελιές Δολιανών!

Για άλλη μία χρονιά, άξιοι παραγωγοί ποιοτικών τροφίμων βραβεύτηκαν από το Γαστρονόμο.

Το πρώτο βραβείο παραγωγής ελιάς δόθηκε στη Γεωργία Ζέρβα για τις χονδροελιές Δολιανών που έκλεψαν την…. «παράσταση» στην τυφλή γευσιγνωσία του Γαστρονόμου.

Μετά από μια δεκαετία σκληρής δουλειάς κατακτήθηκε το πρώτο βραβείο στην Ελλάδα για την χονδροελια Δολιανών!

Η ίδια σημειώνει: “12-9-2017! Μια ημερομηνια σταθμός!

Μια ημερομηνια που όλη η Ελλάδα έμαθε για την ελιά από τα Δολιανα Αρκαδίας!
Μια ελιά η οποία κατέκτησε το πρώτο βραβείο ποιότητας στον πανελλήνιο αυτό διαγωνισμό .
5 χρόνια μετά πιστεύω ότι αξιζαμε αυτό το βραβείο μιας κ συνεχίζουμε την ποιοτικη μας πορεία
Μας το δείχνετε με την αγάπη σας αλλά κ με την προτίμηση σας!
Θα πω ακόμη μια φορά ένα ευχαριστώ στο περιοδικό γαστρονομο κ σε όλη την ομάδα που συνεχιζει να αναδεικνυει ελληνικά ποιοτικά προϊόντα!”

Πηγή: kalimera-arkadia.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button