ΑΡΚΑΔΙΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δήμος Μεγαλόπολης: Πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός για την Έναρξη των Εργασιών της Κατασκευής του Γηροκομείου στη Μεγαλόπολη 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως κ.κ. Νικηφόρο, παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, του Δημάρχου Μεγαλόπολης, Αντιπεριφερειαρχών, Δημοτικών Συμβούλων και λοιπών φορέων, ο αγιασμός για την έναρξη των εργασιών της κατασκευής του έργου «Ανέγερση Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα» στη Μεγαλόπολη (Γηροκομείο), που αποτελούσε στόχο πολλών δεκαετιών για την πόλη μας.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για το Δήμο μας με προϋπολογισμό 4.600.000 ευρώ που αφορά την κατασκευή Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Σε ένα κτίριο, συνολικού ύψους περίπου 15 μ. και επιφάνειας περί τα 2.300 τ.μ., αναμένεται να φιλοξενούνται έως και 48 συνάνθρωποί μας, λαμβάνοντας όλες εκείνες τις υπηρεσίες που έχουν ανάγκη, προκειμένου η ποιότητα ζωής τους να είναι η καλύτερη δυνατή.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την ομιλία του Δημάρχου Μεγαλόπολης.

Επίσης σήμερα πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια του έργου της Αναβάθμισης Κοινόχρηστων Χώρων της Λαϊκής Αγοράς Μεγαλόπολης. 

Εκ του Δήμου

Related Articles

Back to top button