ΑΡΚΑΔΙΑΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ

Δήμος Τρίπολης | Εγκρίθηκε η μελέτη για χλοοτάπητα και αθλητικό εξοπλισμό στο γήπεδο Λεβιδίου

Η Οικονμική Επιτροπή του Δήμου Τρίπολης αποδέχτηκε το σύνολο των όρων της πρόσκλησης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ΤΑΠΤΟΚ ΑΡΚΑΔΙΑ 2020ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, για την υποβολή προτάσεων στο Ε.Π” Πελοπόννησος”, άξονας Προτεραιότητας 2Β “Υποδομές Υποστήριξης Ανθρώπινου Δυναμικού”, ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και έχει τίτλο ” Δημιουργία / Βελτίωση Υποδομών Άθλησης και Αναψυχής’.

Η Επιτροπή εγκρίνει την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης με τίτλο: “Προμήθεια και εγκατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα και αθλητικού εξοπλισμού στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Τ.Κ. Λεβιδίου Δ.Ε. Λεβιδίου του Δήμου Τρίπολης”, συνολικού προϋπολογισμού 244.329,60 Ε., συμπ/μένου του ΦΠΑ στην ανωτέρω πρόσκληση.

Τέλος, εγκρίνει την υπ’ αρ. 235/2022 μελέτη με τίτλο: “Προμήθεια και εγκατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα και αθλητικού εξοπλισμού στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Τ.Κ. Λεβιδίου Δ.Ε. Λεβιδίου του Δήμου Τρίπολης”, συνολικού προϋπολογισμού 244.329,60 €. που συνέταξε η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών & Υ.ΔΟΜ του Δήμου Τρίπολης.

ΠΗΓΗ:kalimera-arkadia.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button