ΑΡΚΑΔΙΑΕΛΛΑΔΑΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

«Δυνατή Αρκαδία, ενωμένη Πελοπόννησος» – Ο Μανώλης Μάκαρης παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της Αρκαδίας

Το απόγεμα της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου στο Μεγάλο Καφενείο στην Τρίπολη ο συνδυασμός «Πρώτα η Πελοπόννησος» με επικεφαλή τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Μανώλη Μάκαρη παρουσίασε το πρόγραμμα του για τον νομό μας αλλά και τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους του ψηφοδελτίου της Αρκαδίας.

Παρουσία του Βουλευτή Αρκαδίας, ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Γιώργου Παπαηλιού, φίλων και υποστηρικτών της παράταξης «Η Πελοπόννησος Πρώτα» στάλθηκε το μήνυμα για στήριξη του ψηφοδελτίου και του Μανώλη Μάκαρη για αλλαγή κατεύθυνσης και φιλοσοφίας στην Πελοπόννησο και ανάπτυξη στον νομό μας.

Ο Γιώργος Παπαηλιού μίλησε για το νόημα των αυτοδιοικητικών εκλογών και επιπλέον προλόγισε τον Μανώλη Μάκαρη τονίζοντας την μεγάλη του αυτοδιοικητική εμπειρία, τις ιδέες, την εργατικότητα αλλά και το ανθρωπιστικό πνεύμα που τον διακρίνει ως προσωπικότητα.

Ο ίδιος ο υποψήφιος Περιφεριάρχης Πελοποννήσου Μανώλης Μάκαρης ανέπτυξε το σχέδιο του για την Πελοπόννησο και πιο συγκεκριμένα το πλάνο της παράταξης του για την Αρκαδία που βασίζεται σε στοχευμένους άξονες που αφορούν την οικονομία, την τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη, τις επενδύσεις, την διαφάνεια, τις υποδομές, τα αντιπλημμυρικά έργα, την πυροπροστασία, την παιδεία και το οδικό δίκτυο.

Ειδική αναφορά έγινε και στο όραμα της από πλευράς της παράταξης της ενωμένης Περιφέρειας Πελοποννήσου που θα περιλαμβάνει και τους νομούς Ηλείας και Αχάιας με επίκεντρο εδώ η Αρκαδία να αποτελέσει το διοικητικό κέντρο μιας τέτοιας μεγάλης και ενιαίας Περιφέρειας.

Αμέσως μετά ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων του νομού Αρκαδίας με τον Συνδιασμό «Πρώτα η Πελοπόννησος» κάνοντας και οι ίδιοι έναν σύντομο χαιρετισμό προς τον κόσμο εκφράζοντας τις δικές τους θέσεις για τις υποψηφιότητες τους.

Να τονίσουμε ακόμα ότι για τον Μανώλη Μάκαρη μίλησε και ο ιατρός – καρδιολόγος του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης Ανδρέας Κολονιάρης ενώ υπήρξε και διάλογος ανοιχτός με τους πολίτες για τα προβλήματα και τις άμεσες ανάγκες του νομού Αρκαδίας.

arcadiaportal.gr

Related Articles

Back to top button