ΑΡΚΑΔΙΑΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ

Είδαν χιόνι το πρωί οι Τριπολιτσιώτες

Χιόνι είδε, το πρωί της Τρίτης, 7 Φεβρουαρίου 2023, η πόλη της Τρίπολης. Το δεύτερο μέρος της κακοκαιρίας, έφερε λίγο χιόνι και μέσα στην Αρκαδική πρωτεύουσα. Η πρωινή χιονόπτωση και χιονόστρωση, ήταν ήπιας μορφής και δεν υπήρξαν προβλήματα και απρόοπτα. Σε ορεινές περιοχές του δήμου της Τρίπολης, το χιόνι ήταν περισσότερο.

Τα μηχανήματα του δήμου της Τρίπολης, η Πολιτική Προστασία αυτού, αλλά και όλες οι δομές της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, ανέλαβαν δράση, από αργά, χθες το βράδυ. Οι δρόμοι έμειναν ανοιχτοί, ενώ αντιμετωπίστηκε και η χιονόστρωση, στο ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Όλες οι σχολικές δομές του δήμου της Τρίπολης, έμειναν κλειστές, με πρωινή απόφαση του δημάρχου Κώστα Τζιούμη. Η πρωινή θερμοκρασία στην πόλη της Τρίπολης, ήταν αρνητική, όπως, βέβαια και στις γύρω κοινότητες. Ένα λεωφορείο που εγκλωβίστηκε στο δρόμο προς το Άστρος Κυνουρίας, γρήγορα απεγκλωβίστηκε.

Η κακοκαιρία στην Αρκαδία, θα συνεχιστεί. Το μεσημέρι, ίσως προκύψει και νέα χιονόπτωση στην πόλη της Τρίπολης, ενω απο αύριο Τετάρτη, θα κυριαρχήσει ο παγετός.

ertnews.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button