ΑΡΚΑΔΙΑΕΛΛΑΔΑ

Εγκαινιάστηκε το Πολιτιστικό Κέντρο Καράτουλα στην Αρκαδία

 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καράτουλα Κυνουρίας «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ» οργάνωσε τα εγκαίνια του Πολιτιστικού Κέντρου Καράτουλα (πρώην Δημοτικό Σχολείο) το Σάββατο 13 Αυγούστου 2022.
Υπήρξαν χαιρετισμοί εκπροσώπων και φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Πολιτιστικών Φορέων, ομιλία από εκπρόσωπο του Συλλόγου, απονομή τιμητικής διάκρισης στο μέγα χορηγό της δημιουργίας του πολιτιστικού κέντρου Δημήτριο Γ. Λογοθέτη και ονοματοδοσία αίθουσας εκδηλώσεων και καλλιτεχνικό πρόγραμμα – συναυλία με την ορχήστρα «Μουσικό Σύνολο ¨Βαγγέλης Τρίγκας¨». 
Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης, αναφέρει … “Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο, Γιάννη Παναγιωτούρο, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Καράτουλα Κυνουρίας “Άγιος Ιωάννης”. Επίσης αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους δωρητές και ιδιαίτερα στον μεγάλο δωρητή κ. Δημήτριο Λογοθέτη που εμπνεύστηκε και συνέβαλε καθοριστικά στην δημιουργία του Πολιτιστικού Κέντρου. Εύχομαι να είναι καλορίζικο και να αποτελέσει ένα ζωντανό κύτταρο πολιτισμού για τα Καράτουλα και τα γειτονικά χωριά.”

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button