ΑΡΚΑΔΙΑ

Επιμελητήριο Αρκαδίας | “Πρότεινε ανάγκες, προβλήματα και ευκαιρίες για τον σχεδιασμό του νέου προγράμματος Leader”

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας σας ενημερώνει ότι η Αναπτυξιακή Πάρνωνα Α.Ε. Α.Ο.Τ.Α. υλοποιεί το πρόγραμμα LEADER, από το 1996 στην Ανατολική Πελοπόννησο και το διάστημα αυτό βρίσκεται σε διαβούλευση με τους φορείς και τον τοπικό πληθυσμό, ενόψει σχεδιασμού και υποβολής φακέλου υποψηφιότητας για το νέο πρόγραμμα LEADER ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027. 

Σκοπός της διαβούλευσης είναι να συζητηθούν, αναδειχθούν και καταγραφούν οι ανάγκες, οι ευκαιρίες και τα προβλήματα της περιοχής εφαρμογής, καθώς έτσι θα προκύψουν προτάσεις και δράσεις του προγράμματος LEADER για την προγραμματική περίοδο 2023-2027.

Στο πλαίσιο υλοποίησης της διαβούλευσης, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr για να συμπληρώσετε τα ερωτηματολόγια.

Πιο συγκεκριμένα:

  • «ΤΔΕ -ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΡΓΟΥ»Αφορά έντυπο εκδήλωσης επενδυτικού ενδιαφέροντος, σε περίπτωση που επιθυμεί κάποιος να καταγράψει προτεινόμενα έργα.

Πατήστε εδώ  για να κατεβάσετε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

  • «ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ 1». Το εν λόγω ερωτηματολόγιο αφορά την ενίσχυση επενδύσεων στον τομέα της μεταποίησης και ιδίως της αγροδιατροφής και απευθύνεται ιδίως σε επιχειρήσεις που έχουν ως αντικείμενο την αξιοποίηση των τοπικά παραγομένων προϊόντων, για τα οποία εντοπίζεται υστέρηση στην αξιοποίησή τους, αλλά και δυνατότητες ανάπτυξης.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το ερωτηματολόγιο.

Η συμβολή σου είναι απαραίτητη για τη σωστή αξιοποίηση του προγράμματος.

Καταγραφή ερωτηματολογίων: έως τις 31 Δεκεμβρίου.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο τηλέφωνο: 27570 22807-8.

ΠΗΓΗ:kalimera-arkadia.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button