ΑΡΚΑΔΙΑΕΛΛΑΔΑΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Επιμελητήριο Αρκαδίας: Συγχαρητήρια στο ΚΑΑ Παλλάδιον για την βράβευση στα φετινά Medical Awards

Με αφορμή την πρόσφατη τιμητική βράβευση στα φετινά Medical Awards με το βραβείο Καινοτομίας και Πρωτοπορίας, το Επιμελητήριο Αρκαδίας συγχαίρει το ΚΑΑ Παλλάδιον

Συγχαρητήρια επιστολή στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και προσωπικά στην Πρόεδρο του Κέντρου Αποκατάστασης της Τρίπολης κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη απέστειλε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής με αφορμή την πρόσφατη τιμητική βράβευση του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ στα φετινά Medical Awards με το βραβείο Καινοτομίας και Πρωτοπορίας.

Στην επιστολή του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας αναφέρει χαρακτηριστικά ότι τέτοιες βραβεύσεις ανεβάζουν την Αρκαδική Επιχειρηματικότητα, αποτελούν την καλύτερη αναγνώριση της σκληρής δουλειάς που γίνεται στο ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ τα τελευταία χρόνια και υπογραμμίζουν τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται καθημερινά στο Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης για την αναβάθμιση των παρεχομένων ποιοτικών υπηρεσιών στον κλάδο της Υγείας.

Η συγχαρητήρια επιστολή του κ. Γιάννη Τρουπή προς την Πρόεδρο του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη κλείνει με ευχές από την πλευρά του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για περισσότερα βραβεία στο μέλλον αλλά και με την ευχή το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ να παραμείνει για πάντα στην κορυφή.

Ολόκληρη η συγχαρητήρια επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννη Τρουπή προς την Πρόεδρο του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη είναι η εξής:

ΠΗΓΗ: notospress.gr

Related Articles

Back to top button