ΑΡΚΑΔΙΑΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Ημερίδα για τον επαγγελματικό προσανατολισμό και την επιμόρφωση ενηλίκων στην Τρίπολη

Ημερίδα για τον επαγγελματικό προσανατολισμό και την επιμόρφωση των ενηλίκων, πραγματοποιείται στην Τρίπολη, την Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023. Η ενημερωτική δράση του skawalker.gr, οργανώνεται σε συνεργασία με το δήμο της Τρίπολης. Θα διεξαχθεί στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο της Τρίπολης, στις 10 το πρωί. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Πρόκειται για μια δράση επίκαιρη, που περιλαμβάνει ομιλίες και παρουσιάσεις συμβούλων επαγγελματικού προσανατολισμού και σταδιοδρομίας.

Σκοπός του #JobDay Τρίπολης, είναι η κινητοποίηση και η παροχή εφοδίων, σε όσους αναζητούν εργασία, αλλά και η χρήσιμη ενημέρωσή τους, αφού θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν για τις σύγχρονες τεχνικές σύνταξης του βιογραφικού τους σημειώματος, να λύσουν τις απορίες τους για το πώς μπορούν να ανταποκριθούν κατά τη διαδικασία της συνέντευξης, να μάθουν έξυπνους τρόπους διαχείρισης του εργασιακού άγχους, καθώς και να επιμορφωθούν για τη χρήση των εργαλείων δικτύωσης και ανάπτυξης των soft skills, προκειμένου να πετύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους.

Related Articles

Back to top button