ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου εξορμάει στην Food Expo της Αθήνας και την Anuga στην Κολωνία

Προσκλήσεις απευθύνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου για την εκδήλωση ενδιαφέροντος από ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες.

Προσκλήσεις απευθύνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου για την εκδήλωση ενδιαφέροντος από ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες να μετάσχουν σε δύο από τις εκθέσεις στις οποίες θα λάβει μέρος μέσα στον φετινό χρόνο.

Οι εν λόγω προσκλήσεις αφορούν, αφ’ ενός στην διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών Food Expo που θα λάβει χώρα στην Αθήνα, στο Athens Metropolitan Expo το τριήμερο 18 με 20 του ερχόμενου Μαρτίου και αφ’ ετέρου στην διεθνή έκθεση Anuga που πραγματοποιείται στην Κολωνία, στην Γερμανία, το πενθήμερο 7 με 11 του φετινού Οκτωβρίου.

FOOD EXPO

Ειδικότερα, όσον αφορά στην Food Expo στην Αθήνα -μία από τις σημαντικότερες και πιο επιδραστικές εκθέσεις στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης- η Περιφέρεια Πελοποννήσου προτίθεται να συμμετάσχει, με στόχο να προβάλλει και να προωθήσει προϊόντα της περιοχής μας και παράλληλα, να συμβάλλει στη δημιουργία σημαντικών ευκαιριών για τους συμμετέχοντες, με την σύναψη εμπορικών συμφωνιών.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα καλύψει το 60% της συμμετοχής, το προβλεπόμενο κόστος του οποίου -για ένα περίπτερο επιφάνειας περίπου 5 τ.μ.-, θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων, δεν θα ξεπερνά ωστόσο τα 800 με τον ΦΠΑ (μαζί με το κόστος εγγραφής).

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button