ΑΡΚΑΔΙΑΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Καμπύλης: Με την τοποθέτηση του υποθαλάσσιου φωτισμού θα αναβαθμιστεί αισθητικά και λειτουργικά το λιμάνι του Παραλίου Άστρους

Συνεχίζουμε με τη διακήρυξη του έργου «Προμήθεια και τοποθέτηση υποθαλάσσιου φωτισμού Λιμένα Παραλίου Άστρους» προϋπολογισμού 192.001,60€.
Η παρούσα σύμβαση συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Θάλασσας και Αλιείας και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ.
Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή προσφορών ορίζεται η 25 η Ιουλίου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 15.00.
Τα αντικείμενο του έργου αφορά στην προμήθεια με εγκατάσταση σε πλήρη λειτουργία υποβρυχίων προβολέων LED εξοικονόμησης ενέργειας, πράσινης τεχνολογίας, με στόχο την βελτίωση του Λιμένα της Κοινότητας Παραλίου Άστρους. Η προμήθεια και τοποθέτηση των υποβρυχίων προβολέων LED, πέραν της αισθητικής αναβάθμισης και του καλλωπισμού του λιμανιού, θα διευκολύνει την Ναυσιπλοΐα των εισπλεόντων/εκπλεόντων σκαφών, με αποτέλεσμα τον εύρυθμο και ασφαλή κατάπλου, την πρόσδεση, την παραμονή και τον απόπλου των σκαφών.
Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Με την παρούσα διακήρυξη προχωράμε ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση ενός ακόμη έργου πνοής στο Παράλιο Άστρος. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό έργο όπου θα αλλάξει την εικόνα του λιμανιού του Παραλίου Άστρους. Με την τοποθέτηση του υποθαλάσσιου φωτισμού θα αναβαθμιστεί αισθητικά και λειτουργικά το λιμάνι ενώ ενισχύεται η τουριστική μας θέση.
Βήμα βήμα συνεχίζουμε στην υλοποίηση των στόχων που είχαμε θέσει από την πρώτη στιγμή ως Δημοτική αρχή».

Related Articles

Back to top button