ΑΡΚΑΔΙΑΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καταγγελία ΣΥΡΙΖΑ για τα ΕΛΤΑ: “Πολίτες στην Αρκαδία λαμβάνουν προεκλογικά φυλλάδια υποψηφίας βουλεύτριας της ΝΔ μαζί με λογαριασμούς”

Δελτίο τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αρκαδίας

Παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας από τα ΕΛΤΑ Άστρους  και από υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας

Οι εκλογές πλησιάζουν και οι ανεπίτρεπτες πρακτικές του κυβερνώντος κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και των παλαιοκομματικών υποστηρικτών του πολλαπλασιάζονται.

Οι πολίτες της Βόρειας Κυνουρίας μαζί με τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑ (Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης), ενημερωτικών Τραπεζών κ.λπ.έλαβαν τις τελευταίες μέρες, μέσω των ΕΛΤΑ, συραμμένα φυλλάδια υποψήφιας βουλεύτριας της Νέας Δημοκρατίας.

Το θράσος ορισμένων να χρησιμοποιούν τις ταχυδρομικές υπηρεσίες για την προώθηση των πολιτικών συμφερόντων τους και μάλιστα δωρεάν, δεν έχει όρια. Εξάλλου, αποτελεί συνήθεια για αυτούς να χρησιμοποιούν το κράτος και τις υπηρεσίες του προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους.

Η συγκεκριμένη απαράδεκτη ενέργεια, την οποία καταγγέλλουμε, παραβιάζει τις διατάξεις της σχετικής Εγκυκλίου (511/2.5.2023) του Υπουργείου Εσωτερικών, σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται η διακίνηση προεκλογικού υλικού μέσω του Δημοσίου, των ν.π.δ.δ. και των κρατικών ν.π.ι.δ. στους υποψήφιους κατά την προεκλογική περίοδο.

Το σύνθημα ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ που ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υιοθέτησε για τον προεκλογικό αγώνα δεν είναι ένα πυροτέχνημα. Βρίσκεται στον πυρήνα των ιδεών, της δράσης και της πολιτικής μας ηθικής και θα γίνει πράξη από την επόμενη μέρα που ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι κυβέρνηση.

Τρίπολη, 11-05-2023

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αρκαδίας

Related Articles

Back to top button