ΑΡΚΑΔΙΑΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κώστας Τζιούμης: «Έργα ύδρευσης που βελτιώνουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των δημοτών μας»

Η σύμβαση του έργου «Ύδρευση Μουρτζιάς Χρυσοβιτσίου Δήμου Τρίπολης» υπογράφτηκε την Παρασκευή (28/4/2023), στο νέο Δημαρχείο Τρίπολης.

Πρόκειται για έργο που υλοποιείται, μετά από διαγωνισμό της ΔΕΥΑΤ, ύστερα από την εξαιρετική συνεργασία, ανάμεσα σε Δήμο Τρίπολης και ΤΑΠΤοΚ.

Η σύμβαση υπογράφτηκε από τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη και τον ανάδοχο του έργου, κ. Γιώργο Χουτόπουλο, με την παρουσία του Προέδρου ΤΑΠΤοΚ και Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Μανώλη Σκαντζού και του Τεχνικού Διευθυντή της ΔΕΥΑΤ κ. Κώστα Μανδρώνη.

Αντικείμενο του έργου είναι η ύδρευση του οικισμού της Μουρτζιάς Χρυσοβιτσίου.

Για την υλοποίηση του έργου είναι απαραίτητο να εγκατασταθεί ένα αντλιοστάσιο στην υπάρχουσα δεξαμενή Χρυσοβιτσίου στην συνέχεια να κατασκευαστεί ένας καταθλιπτικός αγωγός μήκους 3,2 χλμ, που θα τροφοδοτεί την νέα δεξαμενή Μουρτζιάς και στην συνέχεια να κατασκευαστεί ο αγωγός διανομής μήκους 1,8 χλμ που θα τροφοδοτεί μέσω των ιδιωτικών συνδέσεων τις κατοικίες.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης υπογράμμισε: «Η Δημοτική μας Αρχή δίνει έμφαση σε έργα ύδρευσης τα οποία βελτιώνουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των δημοτών μας, τόσο στην πόλη, όσο και στα χωριά μας. Το έργο ύδρευσης στον οικισμό Μουρτζιά αποτελεί ένα ακόμα παράδειγμα της άριστης συνεργασίας του Δήμου μας με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και στην προκειμένη περίπτωση με το ΤΑΠΤοΚ. Για το λόγο αυτό ευχαριστώ τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Μανώλη Σκαντζο».

Από την πλευρά του, ο κ. Σκαντζός, δήλωσε: «Η Περιφερειακή Αρχή του Παναγιώτη Νίκα υλοποιεί δεκάδες μεγάλα και μικρά έργα σε όλη την Αρκαδία. Η συνεργασία μας με όλους τους Δήμους για να ικανοποιηθούν αιτήματα των τοπικών κοινωνιών, είναι διαρκής. Προς αυτή την κατεύθυνση, από την πρώτη ημέρα, εξελίσσεται μία ειλικρινής και αποδοτική συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης και τον Δήμαρχο κ. Κώστα Τζιούμη».

Related Articles

Back to top button