ΑΡΚΑΔΙΑΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΟΛΙΤΙΚΗΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κώστας Τζιούμης: «Επιβραβεύθηκε η κοινωνική μας πολιτική και η στήριξη στα άτομα με αναπηρία»

Στα Βραβεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΟΤΑ AWARDS 2019- διακρίθηκε υποψηφιότητα του Δήμου Τρίπολης.

Πρόκειται για υποψηφιότητα η οποία αφορούσε το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών & Ατόμων με Αναπηρία.

Τα Βραβεία Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2019-2023 – OTA AWARDS 2023, είναι τα μοναδικά βραβεία που υπάρχουν στη χώρα και τα οποία απευθύνονται αποκλειστικά στους Πρωτοβάθμιους & Δευτεροβάθμιους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αναδεικνύοντας και επιβραβεύοντας δράσεις και έργα για την Καινοτομία, τη Βιωσιμότητα, την Ποιότητα Ζωής των Πόλεων αλλά και τις Υπηρεσίες προς τον Πολίτη για το σύνολο της τετραετίας.

Η τελετή βράβευσης είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023, στις 19.30 μμ, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, υπογραμμίζει: «Είναι μία σημαντική στιγμή και αναγνώριση για εμάς αυτό το βραβείο που αφορά το ΚΔΑΠ ΜΕΑ.

Η δημοτική μας αρχής έχει δημιουργήσει δομές που δεν υπήρχαν στην πόλη, όπως το ΚΔΑΠ ΜΕΑ, το Κέντρο Κοινότητας, η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης. Δώσαμε τη δυνατότητα σε ανθρώπους με αναπηρία να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες που παλαιότερα δεν είχαν.

Κι αυτό είναι εξαιρετικά ευχάριστο να αναγνωρίζεται με ένα βραβείο που αναγνωρίζει και επιβραβεύει την τοπική αυτοδιοίκηση που καταφέρνει να βελτιώνει την ποιότητα ζωής όλων των πολιτών».

Related Articles

Back to top button