ΑΡΚΑΔΙΑΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κώστας Τζιούμης: «Σε μια εποχή που οι οικονομικές συνθήκες έχουν δυσκολέψει, η κοινωνική αλληλεγγύη είναι βασική για να προχωρήσουμε ως κοινωνία»

Τρόφιμα τα οποία συγκεντρώθηκαν στο Προσκοπικό Φεστιβάλ παραδόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης, από το το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου.

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Ζούζουλα και όλα τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου της Τρίπολης για την πρωτοβουλία αυτή. Το Σάββατο, που έγινε το Προσκοπικό Φεστιβάλ, που ήταν μια συνδιοργάνωση του Δήμου με τους Προσκόπους και τον Εμπορικό Σύλλογο και διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα μακράς διαρκείας τα οποία ο Εμπορικός Σύλλογος παραχωρεί στο κοινωνικό παντοπωλείο για να διατεθούν σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Η πρωτοβουλία αυτή πιάνει τόπο, πάει σε ανθρώπους της Τρίπολης και των χωριών μας που έχουν ανάγκη.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους εργαζόμενους και τις υπηρεσίες του Δήμου Τρίπολης που λειτουργούν το Κοινωνικό Παντοπωλείο διότι κάνουν εξαιρετική δουλειά.

Να πω σε όλους τους συμπολίτες μας ότι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου προκύπτουν μέσα από αυστηρά κριτήρια, όπως τα προβλέπει ο Νόμος.

Σε μια εποχή που οι οικονομικές συνθήκες έχουν δυσκολέψει, η κοινωνική αλληλεγγύη είναι βασική για να προχωρήσουμε ως κοινωνία.»

Related Articles

Back to top button