ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ

Κώστας Τζιούμης: «Στηρίζουμε με κάθε δυνατό τρόπο την Έκθεση Τεγέας, προβάλουμε τον Δήμο μας σε χιλιάδες επισκέπτες»

Ο Δήμος Τρίπολης στηρίζει -με κάθε δυνατό τρόπο- την Έκθεση και την Εμποροπανήγυρη Τεγέας που επανέρχονται ύστερα από τρία χρόνια, εξαιτίας των περιορισμών που ίσχυσαν για την πανδημία του κορωνοϊού.


Μηχανήματα του Δήμου Τρίπολης προχώρησαν σε εργασίες διαμόρφωσης των χώρων όπου θα διοργανωθεί η Έκθεση και η Εμποροπανήγυρης, από τις 14 ως τις 21 Αυγούστου 2022.
Ο Δήμος Τρίπολης, επίσης , συμμετέχει στην Έκθεση με δικό του, μεγάλο περίπτερο, το οποίο θα διαφημίσει την περιοχή μας σε χιλιάδες επισκέπτες.
Επιπλέον, στα πλαίσια της εμποροπανηγύρεως, συνδιοργανώνει με τον Τεγεατικό Σύνδεσμο πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, σημειώνει: «Είναι εξαιρετικά σημαντικό, ένας θεσμός που έχει ταυτιστεί με την περιοχή μας, μια Έκθεση με απήχηση έξω από τα στενά γεωγραφικά όρια της περιοχής μας, να επανέρχεται δυναμικά.
Με όλες τις δυνάμεις του, ο Δήμος Τρίπολης, αποφάσισε να στηρίξει την Έκθεση της Τεγέας που τόσο έλειψε τα προηγούμενα χρόνια, λόγω της πανδημίας.
Σε όλη τη διάρκεια της Έκθεσης, ο Δήμος Τρίπολης θα είναι εκεί και θα προβάλλει τις ομορφιές και τα πλεονεκτήματα της περιοχής μας.
Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στον Τεγεατικό Σύνδεσμο που είναι ο διοργανωτής της Έκθεσης».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button