ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κώστας Τζιούμης: “Στηρίζουμε τους νέους ανθρώπους του Δήμου μας με το πρόγραμμα «Κάλυψη»”

Μέχρι τις 23 Μαΐου 2023 υποβάλλονται αιτήσεις στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος «ΚΑΛΥΨΗ» στον Δήμο Τρίπολης.

Πρόκειται για πρόγραμμα το οποίο αφορά δωρεάν στέγη για άτομα ηλικίας είκοσι πέντε (25) έως τριάντα εννέα (39) ετών, οι οποίοι περιλαμβάνονται στις ωφελούμενες μονάδες Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος κατά τον μήνα Μάρτιο του 2023 και κατοικούν εντός του Δήμου Τρίπολης, όπως αυτό προκύπτει από την αίτηση για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα.

Για το θέμα αυτό, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, προχώρησε σε συνέντευξη τύπου, την Παρασκευή 12/5/2023, στο νέο Δημαρχείο της πόλης.

Ο κ. Τζιούμης υπογράμμισε ότι: «Πρόκειται για πρόγραμμα του Υπουργείου Εργασίας στο οποίο εντάχθηκε ο Δήμος Τρίπολης. Θέλω να ευχαριστήσω τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου, για το γρήγορο των ενεργειών και στον Αναπτυξιακό Οργανισμό Πάρνωνα.

Εμείς και η Λιβαδιά είμαστε οι πρώτοι δήμοι που ξεκινούν το πρόγραμμα αυτό.

Έχουν εξασφαλιστεί 11 οικείες και θα επιλεγούν όσοι έχουν υψηλότερη βαθμολογία, με βάση την προβλεπόμενη μοριοδότηση.

Σε μια εποχή που οι νέοι άνθρωποι δυσκολεύονται να ξεκινήσουν τη ζωή τους, είναι ένα πρόγραμμα σημαντικό.

Παρακαλώ τους δικαιούχους συμπολίτες μας, να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Δήμου μας και να υποβάλλουν το επόμενο δεκαήμερο τις αιτήσεις τους.»

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του Δήμου Τρίπολης: https://www.tripolis.gr/enimerosi/nea/prosklisi-ipovolis-aitiseon-simmetokhis-ghia-to-proghramma-kalipsi

Related Articles

Back to top button