ΑΡΚΑΔΙΑΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣΕΛΛΑΔΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΥΓΕΙΑ

Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Τρίπολης

Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Τρίπολης, σε συνέχεια των δράσεων του στην 137η Εμποροπανήγυρη του Τεγεατικού Συνδέσμου, στην Παλαιά Επισκοπή, με τη στελέχωση και λειτουργία σταθμού Πρώτων Βοηθειών και περιπτέρου ενημέρωσης στην 50° Παμπελοποννησιακή ‘Εκθεση Τεγέας, ενημερώνει το γενικό πληθυσμό πως Θα προβεί σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης πολιτών στη «Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και στη Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή σε ενήλικες, παιδιά και βρέφη (CPR and AED PROVIDER)».

Το πρόγραμμα Θα λάβει χώρα την 20`’ Αυγούστου και ημέρα Σάββατο, από τις 14:30 έως τις 21:00. Οι συμμετέχοντες, μετά το πέρας της εκπαιδευτικής διαδικασίας Θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης και την ειδικότητα του ανανήπτη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο περίπτερο ενημέρωσης του Ερυθρού Σταυρού στην έκθεση, στο 6976 355 654 και στο 6974 707 663 ή απευθείας στο Μέγαρο Τεγεατικού Συνδέσμου, στο δεύτερο όροφο (πρώην κτήριο Οικοκυρικής Σχολής), όπου και Θα διεξαχθεί το πρόγραμμα.

ΠΗΓΗ: kalimera-arkadia.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button