ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΟΥΛΙΘΡΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέα Πορεία : Σοφία Ρεντούλια υποψήφια στην κοινότητα Πουλίθρων με τον Μανώλη Δολιανίτη

Ονομάζομαι  Ρεντούλια Σοφία, κόρη του Παναγιώτη Ρεντούλια και της Χρυσούλας το γένος Σπανού. Γεννήθηκα στον Πειραιά Αττικής, μεγάλωσα και ζω στα Πούλιθρα Κυνουρίας. Είμαι  πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών  της σχολής Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πατρών και του τμήματος Χρηματοικοικονομικής και Ελεγκτικης της σχολης Οικονομιάς και Διοίκησης Ηπείρου. Κατέχω άδεια Λογιστή-Φοροτεχνικού Β’ τάξης και Πιστοποίηση Ασφαλιστικού Συμβούλου-Διαμεσολαβητή στην ιδιωτική ασφάλιση προσώπων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Δούλεψα στην Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος, στο τμήμα Ανάπτυξης Εργασιών Επιχειρήσεων –Εκτιμήσεις Ακινήτων, στο τμήμα Εργασιών Ιδιωτών – Αγροτών και στο τμήμα Πιστοδοτήσεων κάνοντας την εξάμηνη πρακτική μου άσκηση. Εργάστηκα για ένα χρόνο στο Λογιστήριο της Αναπτυξιακής Πάρνωνα Α.Ε. Ωστόσο από το 2007 δουλεύω στο Υποθηκοφυλακείο Πρασιών –Λεωνιδίου, όπου καθημερινά έρχομαι σε επαφή με αρκετό κόσμο. Επίσης δραστηριοποιούμαι και στον αγροτικό τομέα για πολλά έτη έχοντας κτήματα η οικογένεια μου. Βλέπω λοιπόν από κοντά και τις αγροτικές ανάγκες του χωριού μας. Επιπλέον και μέσα από την εργασία μου κατά την ελαιοκομική περίοδο 2022-2023 στον Αγροτικό Ελαιουργικό Συνεταιρισμό Πουλίθρων είχα τη δυνατότητα να μιλήσω με αρκετούς συμπολίτες μου και να μοιραστούμε τις ανησυχίες μας για τα προβλήματα και τις ανάγκες του χωριού μας.

Ευχαριστώ τον Μανώλη Δολιανίτη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και μου έδωσε την ευκαιρία μέσα από το κάλεσμά του στο συνδυασμό του τη ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ως υποψήφια σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Πουλίθρων, να μπορέσω να προσφέρω στον τόπο που μεγάλωσα και τόσο αγαπώ. Μοναδικός ΣΚΟΠΟΣ μου, το χωριό μου να αναδείξει όλα αυτά που του αξίζουν! Είναι Τιμή για εμένα να είμαι υποψήφια στο πλευρό του Μανώλη Δολιανίτη γι΄ αυτό και δέχτηκα με χαρά την πρότασή του. Πιστεύω σε εκείνον, πιστεύω σε όλους εμάς.  Έχοντας κοινή πορεία, ίδιους προβληματισμούς , μπορούμε να δουλέψουμε όλοι μαζί και να επιτύχουμε τους στόχους μας. Ανάπτυξη –Πρόοδο και Ευημερία αυτού του τόπου. Του Δήμου Νότιας Κυνουρίας. Για ένα καλύτερο αύριο. Το αύριο που αξίζει στο χωριό μας!  Γιατί ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ-ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! Καλή επιτυχία σε όλους!

Related Articles

Back to top button