ΑΡΚΑΔΙΑΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ

Ξανά η Τρίπολη στις πιο κρύες περιοχές της Ελλάδας!

Παγετός σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Τρίτης 27/12 στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, με τη χαμηλότερη ελάχιστη θερμοκρασία να καταγράφεται στο Νέο Καύκασο Φλώρινας με -4,2 °C. Παράλληλα, η ορατότητα είναι κατά τόπους περιορισμένη, με αποτέλεσμα τη δημιουργία τοπικών ομίχλων στα κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας.

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr οι οκτώ χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες κατά τις πρωινές ώρες της Τρίτης 27/12, παρουσιάζονται στον ενσωματωμένο πίνακα της παρακάτω εικόνας. Η εικόνα προέρχεται από την κάμερα στην περιοχή της Περτουλίου Θεσσαλίας, η οποία έχει ενταχθεί στο δίκτυο καμερών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr. Περισσότερες όμορφες χειμερινές εικόνες από διάφορα μέρη της χώρας μας, μπορείτε να δείτε στις μετεωρολογικές κάμερες του δικτύου μας.

Επίσης, σχετικά με τη δημιουργία του φαινομένου της ομίχλης, μπορείτε να διαβάσετε το αντίστοιχο πεδίο στην ηλεκτρονική μετεωρολογική εγκυκλοπαίδεια του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών Meteopedia, την οποία επιμελείται η επιστημονική ομάδα του Meteo.gr.

Πίνακας. Οι οκτώ χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες της Τρίτης 27/12/2022, όπως καταγράφτηκαν από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, με την ομιχλώδη εικόνα της μετεωρολογικής κάμερας στο Περτούλι Θεσσαλίας, η οποία ανήκει στο δίκτυο καμερών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button