ΑΡΚΑΔΙΑΕΛΛΑΔΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πίσω ολοταχώς: Γέμισαν με αφίσες του ΚΚΕ(μ-λ) Αργολίδα και Αρκαδία

Πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις στους δρόμους του Άργους, του Ναυπλίου, της Τρίπολης, της Μεγαλόπολης και στα χωρία Λεβίδι και Κανδήλα Αρκαδίας
anagnostis newsroom Follow on TwitterSend an email8 Μάι 2023 – 20:07Ενημερώθηκε: 8 Μάι 2023 – 20:080 1 λεπτό ανάγνωση

Πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Μάη εξόρμηση του ΚΚΕ(μ-λ) στην Αργολίδα και την Αρκαδία. Εκτός από άκρατη αφισορύπανση που δεν αρμόζει στη σημερινή εποχή και παραπέμπει σε άλλες παλιότερες δεκαετίες, πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις με την προκήρυξη και την «Προλεταριακή Σημαία» στους δρόμους του Άργους, του Ναυπλίου, της Τρίπολης, της Μεγαλόπολης και στα χωρία Λεβίδι και Κανδήλα Αρκαδίας.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (μαρξιστικό-λενινιστικό):

«Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ευνοϊκή, με διάθεση ανοίγματος συζήτησης. Ενδεικτικά, στο Αργος μια παρέα λαϊκών ανθρώπων, σε κάποιο καφενείο, έκφρασε θετική έκπληξη για το γεγονός ότι πραγματοποιούνταν αφισοκόλληση στην πόλη μετά από …πολλά χρόνια!

Ενώ στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης, νέοι άλλα και μεγαλύτεροι άνθρωποι έθεταν ερωτήματα για την Αριστερά, για το πώς θα λυθούν τα προβλήματα του λαού, για το πώς θα απαντηθεί η πολιτική που ασκείται σε βάρος του.


Στο Λεβίδι έγινε συζήτηση με κόσμο στην κεντρική πλατεία και σε καφενεία, διάδοση του ψηφοδελτίου και της προκήρυξης, τοποθέτηση χαρτονιών, ενώ στη Μεγαλόπολη, εκτός από την εξόρμηση που πραγματοποιήθηκε, ανοίχθηκαν συζητήσεις σε καφενείο».

ΠΗΓΗ; anagnostis

Related Articles

Back to top button