ΑΡΚΑΔΙΑΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Προοδευτική Συμμαχία για τα έργα στο αρχαίο θέατρο της Μεγαλόπολης

Για την πορεία των έργων διάσωσης και ανάδειξης του σπουδαίου αρχαίου θεάτρου της Μεγαλόπολης, ρωτούν, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Η ερώτηση έχει να κάνει με την υλοποίηση των εργασιών συντήρησης και αποκατάστασης του αρχαίου θεάτρου της Μεγαλόπολης και όπως τονίζουν, απαιτείται ένας ολοκληρωμένος, συνολικός σχεδιασμός. Ζητούν να μάθουν, σε ποιο στάδιο βρίσκεται το έργο της συντήρησης και της αποκατάστασης, εάν έχουν ολοκληρωθεί οι προσλήψεις προσωπικού, εάν υπάρχει σχέδιο μελέτης και υλοποίησης του έργου και πότε, το θέατρο, θα αποδοθεί στο κοινό.

Οι βουλευτές, ισχυρίζονται, ότι, το έργο, σταματά και ξεκινά, χωρίς να διαθέτει συνολικό σχέδιο, ορίζοντα ολοκλήρωσης και χωρίς να έχουν εξασφαλιστεί οι απαραίτητοι πόροι. Επίσης, μιλούν για αποσπασματικό τρόπο σχεδιασμού μελέτης και υλοποίησης του έργου το οποίο έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Πρωτοβουλία για την ερώτηση στη Βουλή, ανέλαβε ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Γιώργος Παπαηλιού και υπογράφουν, συνολικά 19 βουλευτές.

ertnews.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button