ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση συνεδρίασης Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης (3/7/2023)

Σας καλούμε την 3η Ιουλίου 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «Επιχείρηση Αναψυχής και προσφοράς κατά κύριο λόγο οινοπνευματωδών ποτών», στον εσωτερικό χώρο, με την επωνυμία Παπαγεωργάκης Ι. – Κουτσιούκος Χ. και Σια ΟΕ, που βρίσκεται επί της οδού Εθνικής Αντίστασης 36 στην Τρίπολη.
  2. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Πλήρους Γεύματος», στον εσωτερικό χώρο, με την επωνυμία Νάτσης Βασίλειος του Νικολάου, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Χρυσοστόμου Σμύρνης 2 και Κύπρου 21 στην Τρίπολη.
  3. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «Καφετέρια – εστιατόριο», στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία Μπατίτσα Αθανασία και Σια Ε.Ε. που βρίσκεται επί της πλατείας Πετρινού αρ. 8-10 στην Τρίπολη.
  4. Παραχώρηση κοινοχρήστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα «Καφετέρια – σνακ μπαρ» ιδιοκτησίας του κ. Σίδερη Σάββα του Ιωάννη, που βρίσκεται επί της οδού Εθνικής Αντίστασης 8-10 στην Τρίπολη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ

Related Articles

Back to top button