ΑΡΚΑΔΙΑΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σίριαλ του Mega γυρίζεται στην πανέμορφη Καρύταινα!

Η Καρύταινα και πάλι στο προσκήνιο!!!!!

Την Καρύταινα με τη φυσική ομορφιά, τα πετρόκτιστα κτίρια,τα τοξωτά γεφύρια,τα γραφικά σοκάκια, τα γάργαρα ορμητικά νερά των ποταμών της, τους φιλόξενους κατοίκους της επέλεξε η εταιρεία Ι.Κ. Κινηματογραφικές τηλεοπτικές παραγωγές έχοντας ήδη στο ενεργητικό της τις επιτυχημένες σειρές Άγριες Μέλισσες, Σασμος, κ.α.

Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησαν στην Καρύταινα τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς “Μαύρο Ρόδο”, η οποία θα προβάλλεται από το Mega την τηλεοπτική σεζόν 2022-2023.

Ο Δήμος Μεγαλόπολης επέτρεψε την λήψη πλάνων στην πλατεία του χωριού,στους δημοτικούς δρόμους και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του χωριού μας.

Παράλληλα ο πολιτιστικός σύλλογος” Κοινόν Καρυτινων” είναι αρωγός, συμπαραστάτης και παρών και στη συγκεκριμένη προσπάθεια η οποία συμβάλλει στην προβολή και αναβάθμιση του τόπου μας.

Οι πρώτες μας εντυπώσεις είναι άριστες!

Όλα τα μέλη της παραγωγής, οι τεχνικοί, οι ηθοποιοί κτλ. είναι άνθρωποι με ευγένεια ψυχής. Με σεβασμό στον τόπο, την ιστορία του, τους κατοίκους και τους επισκέπτες, με ταπεινωτητα και διάθεση συνεργασίας έκαναν τα πρώτα γυρίσματα, εδώ στην Καρύταινα. Θα ξαναέρθουν κι άλλες φορές ώστε να πάρουν πλάνα και να κάνουν γυρίσματα κι άλλες εποχές του έτους.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και τους περιμένουμε ξανά με ανυπομονησία!!!!!!!

ΠΗΓΗ: kalimera-arkadia.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button