ΑΘΛΗΤΙΚΑΑΡΚΑΔΙΑΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη Μεγαλόπολη οι προπονήσεις κλιμακίου της Ε.Ο.Κ.

Ο αθλητής της ομάδας του Πήγασου, Μπιλίρης Ορέστης πήρε μέρος τη Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022, στο κλειστό γυμναστήριο της Μεγαλόπολης, σε προπόνηση για αθλητές γεννημένους το 2008 και 2009 που διοργανώθηκε από την Ε.Ο.Κ.

Ειδικότερα, η επιθυμία, αλλά και η ανάγκη να δημιουργηθεί μια βάση, από την οποία θα αντλεί ταλέντο το Ελληνικό Μπάσκετ, οδήγησε στην απόφαση της διοργάνωσης ανοιχτών προπονήσεων (open tryouts) σε όλες τις Ενώσεις και Τοπικές Επιτροπές της χώρας.

Έτσι τη Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022, διεξάχθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Μεγαλόπολης (15.30-18.00), τα open try outs υπό την τεχνική επίβλεψη των Ομοσπονδιακών προπονητών κ.κ. Γιάννη Χρυσανθόπουλου, Χάρη Κουλουριώτη για αθλητές γεννημένους το 2008 και 2009 από την Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. και την Ε.Σ.Κ.Α.Κ. Επίσης στη προπόνηση συμμετείχαν οι περιφερειακοί προπονητές κ.κ. Νίκος Αλειφέρης, Γιώργος Γεωργακίλας. Παρών στην προπόνηση ήταν ο Πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ: .ΚΕ.Ν.Ο.Π., κ. Σταύρος Κουκάκης, καθώς και παράγοντες και προπονητές τοπικών σωματείων.

ΠΗΓΗ: kalimera-arkadia.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button