ΑΡΚΑΔΙΑΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΠΟΛΙΤΙΚΗΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας με τη νέα Διοικήτρια Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αρκαδίας

Εθιμοτυπική συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης με τη νέα Διοικήτρια Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αρκαδίας, Πύραρχο κα Ευφροσύνη Λαλιώτη. Παρόντες στην εν λόγω συνάντηση ήταν ο Διοικητής Π.Υ. Τρίπολης, Αντιπύραρχος κ. Ιωάννης Γαλιώτος και ο Υποδιοικητής Π.Υ. Τρίπολης, Επιπυραγός κ. Βασίλης Μαρκόπουλος.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα Πολιτικής Προστασίας που αφορούν την καλύτερη οργάνωση αλλά και την έγκαιρη αντιμετώπιση των προβλημάτων εν΄ όψει της νέας αντιπυρικής περιόδου.
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε την Διοικήτρια για τις ενέργειες που έχει προβεί έως τώρα ο Δήμος προκειμένου να υλοποιηθεί η ανέγερση νέου κτιρίου για τη φιλοξενία του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άστρους.
Επίσης αναφέρθηκε στην άριστη διαχρονικά συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αποτελεσματικότητα όλων των αρμόδιων φορέων τόσο στο κομμάτι της πρόληψης όσο και της έγκαιρης αντιμετώπισης των έκτακτων συνθηκών.
Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Εύχομαι στη νέα Διοικήτρια καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της. Παράλληλα δηλώνω ότι ο Δήμος θα παραμείνει αρωγός σε κάθε ενέργεια της Πυροσβεστικής».

Related Articles

Back to top button