ΑΡΚΑΔΙΑΕΛΛΑΔΑΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τζιούμης: «Δημιουργήσαμε μια σύγχρονη ιστοσελίδα που βελτιώνει την εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση των δημοτών μας και διευρύνει τη διαφάνεια»

Στην παρουσίαση της νέας ιστοσελίδας του Δήμου Τρίπολης (www.tripolis.gr) προχώρησε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, μαζί με τον ανάδοχο του έργου, κ. Γιώργο Περδικούλη.
Τις τελευταίες ημέρες, η ιστοσελίδα του Δήμου Τρίπολης έχει αλλάξει και λειτουργεί με τη νέα της μορφή.

Ο Δήμαρχος εξήγησε ότι η προηγούμενη ιστοσελίδα είχε σχεδιαστεί πριν από σχεδόν 10 χρόνια και εθεωρείτο απαρχαιωμένη, από πλευράς τεχνολογίας.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Τζιούμης σημείωσε: «Εμείς προσπαθήσαμε, στο πλαίσιο των οικονομικών μας δυνατότητων, να δημιουργήσουμε μια σύγχρονη ιστοσελίδα που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των δημοτών από τον Δήμο. Έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις καλύτερες πρακτικές, από μια εταιρεία που έχει βραβευτεί για ανάλογα έργα. Είναι συμβατή με όλες τις συσκευές και διευκολύνει την προσβασιμότητα σε άτομα με ειδικές ανάγκες.
Εκτός από την ενότητα για τα νέα ή τις εκδηλώσεις, υπάρχει μια μεγάλη ενότητα που λέγεται «Οδηγός Πολιτών». Σκοπός είναι να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες να εξυπηρετηθούν ή να ενημερωθούν από τον Δήμο, χωρίς να χρειαστεί να έρθουν στον Δήμο.

Έχουν συμπεριληφθεί και όλα τα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος του Δήμου μας. Θα εμπλουτίζεται συνεχώς.
Έχουν προστεθεί δύο νέες ψηφιακές υπηρεσίες «Βελτιώνω τον Δήμο μου και «Βοηθάω τον Δήμο μου». Κάθε πολίτης μπορεί να μπει και να αναφέρει προβλήματα στη γειτονιά του, στο χωριό του και προτάσεις.
Επιπλέον, μπαίνει μια νέα υπηρεσία, όπου μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου, θα μπορεί κάποιος να συνδεθεί με τη θυρίδα του ΚΕΠ για να μπορεί να πάρει μια σειρά από πιστοποιητικά από το σπίτι του.
Δέσμευσή μας να υπηρετούμε τους συνδημότες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαστε υπερήφανοι για τη δουλειά που έγινε διότι θα βελτιώσει την εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση των δημοτών μας και θα διευρύνει τη διαφάνεια».

Related Articles

Back to top button