ΕΛΛΑΔΑΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Τρίπολη Ενωμένοι Μπροστά”: “Ο κ. Τζιούμης θα απολογηθεί για τη φτώχεια των έργων του στο δημοτικό συμβούλιο”

Μετά από 3,5 χρόνια σιωπής, ο κ. Τζιούμης αποφάσισε να παρουσιάσει δημόσια τις δράσεις της Δημοτικής Αρχής σε μια επικοινωνιακή φιέστα από την οποία έλειπε η ουσία, δηλαδή τα έργα του. Αγνοώντας μάλιστα προκλητικά να προσκαλέσει το Δημοτικό Συμβούλιο. Πρόκειται για μια ιστορική προσβολή για τον θεσμό αλλά και όλους τους Δημότες οι οποίοι δημοκρατικά εκλέγουν τους εκπροσώπους τους σε κάθε εκλογική διαδικασία.

Παρά τα επικοινωνιακά τεχνάσματα το έργο είναι φτωχό. Μόλις 10 παρεμβάσεις σε υποδομές!

Βέβαια δεν ανέφερε τίποτα για την Πλατεία Αγίου Βασιλείου, η οποία δεν έχει χρονικό ορίζοντα παράδοσης. Όπως και για το Κολυμβητήριο, το οποίο μεν θα ξεκινήσει αλλά δίχως συγκεκριμένο προϋπολογισμό και χρονοδιάγραμμα.

Δεν αναφέρθηκε για το τι έκανε για τον Τουρισμό, την Αγροτική παραγωγή και τα τοπικά προϊόντα, την οικονομική διαχείριση και διαφάνεια, την εξωστρέφεια και την ανάπτυξη του Δήμου, την παιδεία, την τρίτη ηλικία, το κυκλοφοριακό πρόβλημα και την έλλειψη χώρων στάθμευσης, τα αδέσποτα.

Ανέφερε όμως ως επιτυχία όσες εκδηλώσεις υλοποιούνται σε σταθερή βάση στην πόλη μας διαχρονικά, όπως ο αυτονόητος εορτασμός της Άλωσης.

Τέλος μένουν ορισμένα αναπάντητα ερωτήματα:

Αλήθεια, ποιος πλήρωσε το κόστος της επικοινωνιακής αυτής φιέστας;

Θα επιβαρυνθεί ο προϋπολογισμός του Δήμου ή θα πληρωθεί από την παράταξη του κ.Τζιούμη;

Θα πληρωθεί από «φίλους» που σε κάποια ανάθεση «φούσκωσαν» το λογαριασμό για να καλύψουν τα έξοδα της εκδήλωσης αυτής;

Η παράταξή μας θα φέρει όλα αυτά τα θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Εκεί ο Δήμαρχος θα απολογηθεί για την φτώχεια των έργων του.

Related Articles

Back to top button