ΑΡΚΑΔΙΑΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ

Τρίπολη | Σωματεία συνταξιούχων θα συμμετέχουν στην απογευματινή διαμαρτυρία για τα Τέμπη

Να σταματήσουν τώρα τα εγκλήματα στο βωμό της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων

Τα Συνεργαζόμενα Συνταξιουχικά Σωματεία του Νόμου ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Δ. Υπαλλήλων – OAΕE – ΙΚΑ – ΕΛΤΑ – Περ. Παρ. Πελοπόννησου – ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ-ΟΑΕΕ Μεγαλόπολης εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της τραγικής τραγωδίας των Τεμπών.

Δεν χρειάζεται πολύ σκέψη για τους ενόχους. Οι ευθύνες για την κυβέρνηση είναι εγκληματικές. Αυτό γίνεται φανερό, από τις πάμπολες καταγγελίες, διαμαρτυρίες, επισημάνσεις και προειδοποιήσει συνδικαλιστών από τον χώρο, για την παντελή έλλειψη των απαιτούμενων συστημάτων ασφαλούς διέλευσης των αμαξοστοιχιών.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι αυτές οι αποδεδειγμένα βάσιμες επισημάνσεις από προηγούμενα συμβάντα μικρότερης κλίμακας, ρίχθηκαν στον κάλαθο των αχρήστων από την κυβέρνηση γιατί  αυτό απαιτεί η ιδιωτικοποίηση και η εμπορευματοποίηση των σιδηροδρόμων που ξεκίνησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το έτος 2017 με σύμβαση παραχώρησης στην γνωστή Ιταλική εταιρία αντί 45 εκατομμυρίων ευρώ η οποία στην συνέχεια πριμοδοτήθηκε με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Την σύμβαση αυτή, στην συνέχεια επικύρωσε η κυβέρνηση της ΝΔ. Το κράτος λοιπόν έχει συνέχεια, το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δύο τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.

Γι’ αυτό οι σωστές επισημάνσεις και  οι απαιτήσεις, συνδικάτων, των εργαζομένων και  του λαού που απαιτούν δημόσιες, φτηνές σιδηροδρομικές μεταφορές, με σύγχρονα μέτρα ασφαλείας, με πρόσληψη προσωπικού με κατάλληλη εκπαίδευση πιστοποίηση, πετιούνται από τους κυβερνώντες στον κάλαθο των αχρήστων γιατί αυτό απαιτούν τα αιματοβαμμένα κέρδη τους. Αυτοί όλοι είναι υπόλογοι γι’ αυτή την τραγική κατάσταση και  πρέπει τώρα να απολογηθούν.

Αυτά απαιτούμε αυτά πρέπει τώρα να γίνουν γι’ αυτό και ως Συν/χοι θα συμμετέχουμε στον Αγώνα των εργαζομένων την Τετάρτη στις 18.00 η ώρα που οργανώνουν με πρωτοβουλία των εργατικών σωματείων και φορέων της πόλης στην πλατεία Πετρινού.

Τα Συνεργαζόμενα Συνταξιουχικά Σωματεία του ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Related Articles

Back to top button