ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Υouth Hostel στην Τρίπολη | Εγκρίθηκε επενδυτικό σχέδιο για τη λειτουργία ξενώνα φιλοξενίας νέων!

Εγκρίσεις επενδυτικών σχεδίων για ξενοδοχεία σε Μεθώνη, Τρίπολη και Οίτυλο ενέκρινε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, σύμφωνα μ την ιστοσελίδα tornosnews.gr.

Αναλυτικά:

– το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης SELENE ΙΚΕ, που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου στη Μεθώνη της Μεσσηνίας, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 993.615 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 886.169 ευρώ.

– το επενδυτικό σχέδιο της υπό σύσταση επιχείρησης Υπό σύσταση Κοιν.Σ.Επ, που αναφέρεται ίδρυση και λειτουργία ξενώνα φιλοξενίας νέων, Υouth Hostel στην Τρίπολη, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 462.682 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 403.951,20 ευρώ.

– το επενδυτικό σχέδιο της υπό σύσταση επιχείρησης ΚΑΛΑΠΟΘΑΡΑΚΟΣ ΜΟΝ ΙΚΕ, που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου στο Οίτυλο της Σπάρτης, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 1.203.927 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 1.203.927 ευρώ.

– το επενδυτικό σχέδιο της υπό σύσταση επιχείρησης DEVINE HOTEL, που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου στην περιοχή του Βαλτετσίου της Τρίπολης, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 866.578 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 866.578 ευρώ.

Πηγή: kalimera-arkadia.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button