ΑΘΛΗΤΙΚΑΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χάλκινο μετάλλιο για Μανιάτη – Παπακώστα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ. , και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου και κας. Σταθούλη, συγχαίρουν τις αθλήτριες του ομίλου Μανιάτη Εβελίνα και Παπακώστα Κων/να για το χάλκινο μετάλλιο στο πρόσφατο ενωσιακό τουρνουά κάτω των 10 ετών.
Το τουρνουά έλαβε χώρα στο Athlisis Tennis Club της Δαλαμανάρας και ήταν για αγόρια και κορίτσια κάτω των 10 ετών. Στην κατηγορία των κοριτσιών σε 8άρι ταμπλό οι δύο μικρές αθλήτριες της ΑΕΚ Τρίπολης πριν καλά – καλά κλείσουν τα 10 τους χρόνια αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε τουρνουά πράσινης μπάλας και έκαναν αρκετά καλή εμφάνιση μέχρι τα ημιτελικά. Πιο συγκεκριμένα η Παπακώστα Κωνσταντίνα κέρδισε στον πρώτο γύρο την Παχαντούρη Παυλίνα από τον ΟΑ Κορίνθου με 2-0 σετ αλλά ηττήθηκε στον ημιτελικό από την Χειλαδάκη Αδαμαντία του Χρυσού ΟΑ, με 2-0 σετ. Ίδια κατάληξη είχε και το παιχνίδια της Μανιάτη Εβελίνας, η οποία επικράτησε στον πρώτο αγώνα της Νικήτα Ηλιανής του Αρκαδικού ΟΑ με 2-0 σετ αλλά στον ημιτελικό ηττήθηκε από την Χαραλαμποπούλου Νικόλ του Καλαμάτα Tennis Garden με 2-0 σετ.
Για μια ακόμη φορά συγχαίρουμε τις δύο αθλήτριες μας Μανιάτη Εβελίνα και Παπακώστα Κων/να για την συμμετοχή τους, και για τις διακρίσεις τους και τους ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια και στα επόμενα τουρνουά .  

ΠΗΓΗ: kalimera-arkadia.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button