Α.Σ. ΛΕΩΝΙΔΙΟΑΘΛΗΤΙΚΑΛΕΩΝΙΔΙΟΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωση Λεωνίδιου για την συμπεριφορά της ΕΠΣ Αρκαδίας

Με ανακοίνωσή του το Λεωνίδιο αναφέρει τα παράπονά του για την συμπεριφορά της ΕΠΣ Αρκαδίας στις 2 ομάδες σε Α΄ και Β΄ κατηγορία που διατηρεί, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως υπάρχουν μικρό συμφεροντολογικές τακτικές που  ευνοούν τους  αδιάφορους και συμφεροντολόγους!

Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά:

«Αθλητικός σύλλογος το Λεωνίδιον»

«Το να συντηρεί ένα ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο δυο ομάδες σε μια διοργάνωση δεν είναι κάτι απλό και εύκολο.

Υπάρχει μεγάλη οικονομική επιβάρυνση, θα πρέπει να έχει μια πολύ καλή οργάνωση και ένα αρκετά μεγάλο ρόστερ σε συνδυασμό ότι διατηρεί και παιδική ομάδα. Χρειάζεται τουλάχιστον μια υποτυπώδη στήριξη από τους αρμόδιους για να ανταπεξέλθει στις επιβαρυμένες υποχρεώσεις του.

Και φυσικά το κάνει για το συμφέρον του συλλόγου και για την σωστή εξέλιξη κυρίως των νεαρών ποδοσφαιριστών του αφού δίνει αγωνιστική συμμετοχή σε αυτούς από την άλλη όμως συμβάλει ουσιαστικά στην ύπαρξη και εξέλιξη του Αρκαδικού Ποδοσφαίρου. Φανταστείτε τι Β Τοπικό θα υπήρχε χωρίς τις Β ομάδες.

Θα πρέπει όμως οι υπεύθυνη και συμμετέχοντες σε αυτή τη διοργάνωση (Ενωση, ομάδες, η ο οποιοσδήποτε εμπλεκόμενος) να συμμερίζεται τα προβλήματα που τυχόν προκύπτουν από αυτή τη συμμετοχή και να είναι δίπλα τους και όχι απέναντι τους. Να τους στηρίζουν και να τους βοηθούν σε τυχών αντιξοότητες που μπορεί να αντιμετωπίσουν, μιας και δεν διεκδικούν τίποτε περισσότερο από την συμμετοχή τους στη διοργάνωση.

Δυστυχώς αυτό που αντιλαμβανόμαστε ως Σύλλογος είναι ότι κανένας δεν ενδιαφέρετε για αυτήν την προσπάθεια κάποιων σωματείων και αναλώνονται σε μικρό συμφεροντολογικές τακτικές.

Και αναρωτιόμαστε αν αξίζει τον κόπο κάποιοι να προσπαθούν και να μην βρίσκουν ανταπόκριση και αυτοί που ευνοούνται στο τέλος να είναι οι αδιάφοροι και οι συμφεροντολόγοι.

Ίσως πρέπει να προβληματιστούμε έντονα όσοι έχουμε αθλητικό όραμα για να υπάρξει εποικοδομητική συνεχεία η να αδιαφορήσουμε και εμείς και να οδηγηθούμε σιγά σιγά στην ποδοσφαιρική μιζέρια για τον Νομό μας.

Η απόφαση πλέον δική σας».

πηγη/www.ertnews.gr

Related Articles

Back to top button