ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Με Λορέντζο Μουζέτι στους «16» της Ρώμης – Η ώρα και το κανάλι που θα μεταδώσει τον αγώνα

Ένας ακόμα Ιταλός στο… δρόμο του Στέφανου Τσιτσιπά, στη Ρώμη. Ο Λορέντζο Μουζέτι είναι ο αποψινός αντίπαλος του Έλληνα πρωταθλητή στη φάση των «16» του Internazionali BNL d’ Italia

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξασφάλισε εξασφάλισε την πρόκριση στους «16» του τουρνουά Masters της Ρώμης, ολοκληρώνοντας νικηφόρα τον αγώνα του 3ου γύρου με τον Ιταλό Λορέντζο Σονέγκο, ο οποίος είχε αρχίσει χθες (15.05), αλλά διακόπηκε λόγω βροχής.

Ο Έλληνας τενίστας είχε προλάβει να κατακτήσει χθες το πρώτο σετ και σήμερα “πήρε” και το δεύτερο -στο τάι-μπρέικ- κι έφτασε στη νίκη με 6-3, 7-6 (3). Λίγη ώρα μετά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμαθε τον αποψινό αντίπαλό του.

Ο Λορέντζο Μουζέτι (Νο.19) “λύγισε” με 5-7, 6-4, 6-3 την αντίσταση του Φράνσις Τιάφοου (Νο.12), σε έναν αγώνα που είχε διακοπεί χθες στο τρίτο σετ (2-1) εξαιτίας της βροχής.

Ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά θα κάνει “πρώτο σερβίς” όχι νωρίτερα από τις 21.30 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 6.

Σε τέσσερις αγώνες του κόντρα στον 21χρονο Μουζέτι, ο Τσιτσιπάς έχει ισάριθμες νίκες, η τελευταία από τις οποίες σημειώθηκε φέτος στα ημιτελικά της Βαρκελώνης. Αυτή ήταν και η τρίτη συνάντησή τους στο χώμα.

ΠΗΓΗ: newsit

Related Articles

Back to top button