ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το «κάστρο» της ομάδας είναι το Λεωνίδιο

Το Λεωνίδιο έκανε στην έδρα του το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας κερδίζοντας μετά τον Παναρκαδικό και την ΑΕΚ Τρίπολης κυριαρχώντας στα πρώτα ντέρμπι της χρονιάς.

Οι ερυθρόλευκοι και πάλι στα τελευταία λεπτά του αγώνα όπως έγινε και κόντρα στους πράσινους έτσι και τώρα απέναντι στους κιτρινόμαυρους «λυτρώθηκαν» με την πολύ ωραία προβολή του Βερβεσού να τους δίνει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η ομάδα του Λεωνιδίου ποντάρει και στηρίζεται παραδοσιακά στην έδρα της και από το ξεκίνημα αυτής της σεζόν δείχνει να την εκμεταλλεύεται στο έπακρο έχοντας πάρει νίκες εκεί με δύο πολύ ανταγωνιστικούς αντιπάλους όπως ο Παναρκαδικός και η ΑΕΚ Τρίπολης.

Είναι ξεκάθαρο πως η δυναμική της έδρας του Λεωνιδίου είναι τέτοια που βοηθά την νεανική ομάδα δίνοντας της την επιπλέον ώθηση που χρειάζεται και ιδιαίτερα παιχνίδια τέτοιας σημασίας όπως αυτά που προηγήθηκαν με τους δύο της Τρίπολης.

Βλέποντας το καθαρά στο κομμάτι των αριθμών και τώρα αλλά και τα προηγούμενα χρόνια το Λεωνίδιο είναι μια ομάδα που ξέρει να παίρνει τα παιχνίδια στο γήπεδο της με την έδρα του να αποτελεί ουσιαστικά το «κάστρο» του στην συγκομιδή βαθμών στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας.

Από κει και πέρα για το συγκρότημα του Φώντα Καζακόπουλου το δύο στα δυο επί του Παναρκαδικού και της ΑΕΚ Τρίπολης δεν έχει μόνο βαθμολογικό αντίκτυπο αλλά είναι και μια ισχυρή τόνωση σε πνευματικό επίπεδο ανεβάζοντας στα ύψη την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση ολόκληρης της ομάδας.

Το πολύ καλό ξεκίνημα του Λεωνιδίου στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας είναι οιωνός που φανερώνει πως η ομάδα αυτή έχει τις προδιαγραφές να πραγματοποιήσει μια ποδοσφαιρική χρονιά ανάλογη της ποιότητας που διαθέτει και της ιστορίας του.

Οργάνωση, πλάνο και σωστή δουλειά με τους ερυθρόλευκους της Νότιας Κυνουρίας να δείχνουν έτοιμοι αλλά και ικανοί να γίνουν παράγοντας του εφετινού πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button